Miravall data del segle XVIII i gaudeix d’una ubicació privilegiada, dalt d’un turó, i, tal com ho indica el seu nom, ens insta a ‘mirar la vall’ per tal de contemplar el paisatge: la naturalesa de la comarca de les Garrigues i de la plana lleidatana que envolta el mas.

En anys de màxima activitat Miravall ocupava una superfície de 1.200 ha, a la masia entre mossos, criades, servei, jornalers i administradors i guardes…eren al voltant d’un centenar de treballadors.

En l’actualitat el mas ha estat reformat com a casa de colònies i, des de fa 3 anys, se n’han recuperat alguns espais de la masia senyorial per tal d’acollir-hi tot tipus de celebracions.
Vine a conèixer-lo! Estem sol a 20 minuts de Lleida!

Marquem la diferència en…

La possibilitat de passar un gran dia enmig del camp i la natura i fora de tots els protocols als quals estem acostumats. Ens adaptem en tot a les teves necessitats; disseny de sales, música, muntatge, espais…A més, facilitem els convidats de qualsevol esdeveniment la possibilitat d’allotjament després d’una gran festa, una celebració, etc. a baix cost a les mateixes instal·lacions.

 

Icona Ambient familiar, personal, de tu a tu.
Icona Cuina de casa, de sempre.
Icona Immillorable relació qualitat-preu.
Icona Experiència en celebracions de tot tipus.

Umm...quin bon plat

El Mas en dades

Característiques del Mas Miravall
I això no és tot:

  • Aperitiu interior o exterior
  • Sala de preparació per a càterings
  • Menjador privat de 60m2
  • Camp de futbol, pista de bàsquet, piscina
  • Zona infantil
  • Camp de paintball
  • Zona de brasa/pícnic
WIFI gratis WIFI gratis

Si estàs pensant fer alguna celebració, posem el Mas Miravall a la teva disposició!

Podem organitzar el teu casament, una comunió per al teu fill, un comiat de solter…
O si simplement busques un indret on passar una o més nits en un entorn natural…no ho dubtis més! Fes una reserva ja i viu una experiència en una masia del s.XIX.

Reserva el teu dia!


Deixeu un comentari