25 de novembre de 2013
14
Hora de l'event: 22:00 / Lloc de l'event: Mas Miravall

El pròxim dissabte 14 de desembre les Nits a Miravall et porta a “QUICO EL CÈLIO”. Gaudeix d’un SOPAR + CONCERT en un entorn natural únic

La última sessió de les Nits de Miravall d’aquest any 2013 la durem a terme el dia 14 de desembre amb sopar i concert de Quico el Cèlio, el Noi i el Mut de Ferreries. Aquest grup tan eixerit de les Terres de l’Ebre amb el qual tenim el gust de comptar cada any, ens oferiran una selecció dels millors temes del cançoner nadalenc amb l’actuació Lo Misteri del Nadal: històries màgiques, poesia i també alguna que altra rumba. Un treball fresc i totalment nou en l’àmbit de la música popular, que ens farà viure les estones més divertides i entranyables d’aquestes festes.
Amb un humor deliciós i un tractament musical magnífic, Quico el Cèlio, el Noi i el Mut de Ferreries ens ofereixen una selecció dels millors temes del cançoner nadalenc: històries màgiques, poesia i també alguna que altra rumba. Un treball fresc i totalment nou en l’àmbit de la música popular, que ens farà viure les estones més divertides i entranyables d’aquestes festes. La primera versió de l’espectacle, estrenada al 1992, va ser el primer muntatge del grup. Ara esdevé ja el que ells pretenien crear: tot un clàssic nadalenc.

El menú que us tenim preparat per aquest dia consta de:

Albergínies farcides de verduretes
Cuixa de gall d’indi amb fruits secs
Mousse de maduixa
Vi negre Llebre i blanc Auzells de les bodegues Tomàs Cusiné del Vilosell
Aigua, gasosa, cava, cafè i gotes

El preu per tots els amics de Miravall és de 36€!

Visiteu el web per a més informació o per comprar les entrades fent clic aquí.
O també podeu trucar-nos als següents telèfons: 973 150 650 o 973 050 257