• casament
  • casament

Veniu a conèixer una forma de diferent de viure el vostre casament Us donem la possibilitat de celebrar-lo enmig del camp i de la natura, fora de tots els protocols a què estem acostumats. Ens adaptem als vostres gustos en tot: el disseny de les sales, la música, el muntatge, els espais… Tot plegat per fer del vostre casament el vostre dia, únic, tal com l’heu imaginat. També disposem de diferents espais adaptables on podreu celebrar la cerimònia, tant civil com religiosa, per tal que pugueu gaudir d’un dia especial amb tots els vostres convidats. Umm...quin bon plat   Distribucions de sales i taules de tot tipus. Disseny interior a la sala de celebracions o disseny exterior als diferents patis de la casa taules sala miravall taules exterior pati llums   taules exteriors espaiCom també oferim l’opció de celebrar la mateixa ceremònia a les instal·lacions de Miravall. Sempre al gust dels nuvis. ceremonia civil 1 ceremonia civil 4 ceremonia civil 3  A la nostra cuina, els productes de la terra passen de l’hort al plat, amb receptes reinventades, sempre amb productes de proximitat i de temporada. El nostre equip hi posarà tot l’esforç, la il·lusió i la passió per fer les coses ben fetes i perquè, plegats, fem realitat els vostres desitjos. Si convé, els convidats que ho vulguin es poden quedar a dormir a la mateixa casa després de la gran festa (disposem d’allotjament a baix cost a les mateixes instal·lacions).   Vols saber quins menús t’oferim? O quins serveis addicionals tenim? Descarrega’t un flyer informatiu en format pdf fent clic en el següent botó:

Què us oferim, doncs? Un ambient familiar, personal, de tu a tu, cuina de casa, flexibilitat i una relació immillorable qualitat-preu. Què us sembla, en parlem? Reserva ja el teu dia.

ELLS JA S’HAN CASA’T

“Els amics que no hi havien estat abans, vàrem quedar bocabadats pel lloc tant especial i per les magnífiques instal·lacions que té.
Que aquest any sigui el millor per a tots !”

Enric Trullols - Revetlla Cap d'Any 2013


“La meva dona somiava amb un dia així. Va ser perfecte. Veure a tots els nostres familiars passar-s’ho bé en el nostre dia ens va emocionar.”

Jordi i Laura - Boda


“Fantàstic, un dia que recordarem tota la vida. Casar-se en un entorn tan bucòlic et fa sentir com si estiguessis dins un conte”

Maria i Ramón - Boda