Batejos, comunions i celebracions familiars: Les celebracions per als reis de casa són una de les nostres especialitats. Al Mas Miravall, us proposem diferents menús per a aquests tipus de celebració. El nostre equip us orientarà per tal que l’esdeveniment sigui tot un èxit. Miravall es l’espai ideal per celebrar la vostra comunió trobareu una cuina tradicional i casolana, feta amb productes naturals de qualitat i amb la base de l’oli de les Garrigues. Amb tot això i amb el nostre esforç i entusiasme s’aconsegueix que els plats tinguin el sabor de la cuina de sempre, la de casa. Tot això en un entorn agradable,discret i tranquil i amb un tracte familiar i acollidor, un espai ideal per que realment els nens siguin els autèntics protagonistes i recordin aquest dia d’una manera especial! Vols saber quins menús t’oferim? O quins serveis addicionals tenim? Descarrega’t un flyer informatiu en format pdf fent clic en el següent botó:

Descarrega-te’l!

Podreu celebrar-ho de diferents maneres, ja sigui amb un dinar o un berenar, en un ambient íntim i tranquil per tal que pugueu gaudir amb la família i els amics d’una festa molt especial. El Pernil no podia faltar Els nostres monitors d’activitats us proposaran activitats vivencials, totalment diferents de les que us poden oferir als restaurants convencionals. Les nostres instal·lacions són ideals per a la canalla, ja que podran estar en contacte amb la natura i els animals. Si estàs pensant fer alguna celebració, posem el Mas Miravall a la teva disposició! Reserva ja!


1 Comentari

  • CARME 14 de setembre de 2014 at 14:05 hrs.

    Estava interessada en organitzar un dinar per la família el diumenge 21 de setembre, per 15 persones (amb nens) i volia conèixer els vostres menús. No puc descarregar el pdf de més amunt. Gràcies.

    Reply

Deixeu un comentari